Nyheder

Marts 2020

Så er der igen lidt nyheder, vi er blevet sandness forhandler og det er vi rigtig glade for, vi har mange trofaste kunder som efterspørger sandness garner, så nu kan vi også glæde jer der.

Vi har taget flere garner ind fra Langyarn har du ønsker på noget garn fra Langyarn som vi ikke har på hylden så bestiller vi gerne hjem til dit projekt.

Vi har efterhånden vestjyllands største udvalg af garner og tilbehør og rigtig mange forskellige typer strikke pinde så kig ud og lad dig friste.

Der er kommet mange flere nyheder som vi syntes du skal komme ud og kigge på, har du brug for at vi sender det til dig så skriv til os på info@esbjerggarn.dk

 

September 2019

Så er messen ovetstået og vi har købt en masse lækkert garn hjem til jer fra mange forskellige leverandører, faktisk er det nemmer hvis I kommer i butikken så tager en tur rundt og viser jer alle de nye garner.PST har du set vi holder modeshow, husk at købe din billet i vores butik på østre gjesingvej.

August 2019

Her i August har vi fået nyt garn fra Mayflower, de er kommet med et tykt garn til pind 10mm som jeg i øjeblikket test strikker en raglan trøje i. Dette garn vil du finde i begge vores butikker 🙂

Vi har fået nyt garn hjem fra Jarbo så vi nu har et lækkert garn i Hør og Viskose, samt 2 tykkelser i garn som er god til at filte hjemmesko af. Disse garner er pt kun på Østre Gjesingvej. I løbet af August vil filte garnerne også komme i Kirkegade.

Vi skal på forhandlermesse lige om lidt så der kommer helt sikkert mere nyt på hylderne lige om lidt.